Затворен цикъл на производство
 
Ameta
Специални

Крила лале

 
Крила лале
 
 
Крила лале
 
 
Крила лале
 

Дюнер

 
Дюнер
 
 
Дюнер
 

Филе слайс

 
Филе слайс
 
 
Филе слайс
 

Информация за Специални

След подробно проучване сред домакини и професионални готвачи, открихме, че за много от тях е приготвянето и овкусяването на пилешко филе е истинско предизвикателство заради размера и дебелината на филето. Повечето домакини и професионалисти споделиха, че дебелото филе няма как да се овкуси добре. Понякога е трудно за печене на скара или тиган - повърхността прегаря, става твърда и суха или на конци, а вътрешността остава понякога сурова. Понякога просто притеснението, че ще остане сурово във вътрешността води до прегаряне на повърхостта. За да избегнат това много от тях се стараят предварително да го разделят с нож по дължина и да получат две равномерни по-тънки парчета. А това, както повечето споделят, въобще не е лесно да се направи с нож в кухненски условия, а дори е невъзможно, ако са си купили предварително мариновано пилешко филе.
Ето защо, нашите специалисти разработиха метод и машини, които разделят оригинално дебелото филе на равномерни части, което нарекохме „филе-слайс” под марката „Лудогорско пиле”. Филето слайс е два пъти по-тънко, а качеството на овкусяване и проникване в дълбочина на марината и подправки е несравнимо. Няма опасност вътрешността да остане сурова, приготвя се за минути без повърхността да прегори, остава крехко и лесно за консумация от възрастни и деца.
Всички мариновани филета „Лудогорско пиле” от затворения цикъл на производство на Амета се предлагат от филе-слайс. Отделно се предлага натурално филе-слайс. Продукта спестява време и осигурява несравнима леснота при приготвянето и неповторим вкус. Търсете стикера „ДВА ПЪТИ ПО-ТЪНКО”.