Затворен цикъл на производство
 
Ameta
Кариери

Ако оприличим един добре работещ екип на пътуващ автобус, то ние в  Амета считаме,  че успехът на Компанията ни  се дължи на точните хора, които са "в автобуса", а след привличането им– намиране и на "точното място на седалките" за всеки. За постигането на тази цел Компанията постоянно издирва даровити личности, които имат желание да развият своите собствени таланти и да станат част от екип, който се отличава с качество, надеждност и осигурява общи високи стандарти не само на работното място, но и в личния им начин на живот.

Амета винаги е подкрепяла развитието на своите служители, като им предоставя възможности за пътуване извън България, за да присъстват на необходимото обучение и образователни курсове, които допълнително повишават индивидуалните им умения. Добри възможности за обучение съществуват и в България, но срещата с други култури носи една по-широка перспектива при решаване на възникнали проблеми, както и качествено превъзходство. Независимо от позицията, която търсите, в нашата Компания ще получите подходящото обучение и винаги ще може да разчитате на необходимата подготовка и насоки.

Ако търсите възможност да се присъедините към по-голяма компания, която е решена да продължи да разширява своята дейност, да обновява своята продуктова гама, да разгръща своите услуги към клиентите си и да развива съзнанието на хората, които работят за нея, тогава кандидатстването ви за позиция в Амета е вашата жизнено важна първа стъпка. Има огромен обхват от възможности за развитие на кариери, които само чакат да бъдат уловени, затова опитайте. Ние от своя страна ще ви подложим на изпитание и след това можем заедно да продължим напред към кариера, която е изпълнена  с приключения и оправдава надеждите и на двете страни.